Orolig...

Jag har börjat tappa sjukt mycket hår och jag vet inte ens varför.. Jag vet att stress kan påverka men läste på nätet att om man gått ner mycket i vikt så kan det även hända...

Kan nån komma med tips? Har ni varit med om samma sak? Vad kan man göra åt det? Kan det vara mitt schampoo?

Många frågor..... Jag vet! Men jag börjar bli orolig nu!

Kommentarer:

1 Läsare :):

Kolla upp det gumman! Kan vara brist på någon vitamin eller så. Hittar de ingenting så kan du prova kosttillskott Silicea, men kolla upp på vårdcentral först.

Svar: Tack för ditt råd! 💜
Fadile Ibrahimi

2 O. :

Har du ändrat din kost? Hände mig samma sak när jag började äta "nyttigt", jag började äta som vanligt igen och det tog ett par månader men tappar mindre nu. Jag kanske hade vitaminbrist eftersom jag uteslöt många livsmedel ur min kost. Tänk på att håravfall kommer typ 3 månader efter man ändrat sin kost eller gått igenom en stressfull period. Antagligen är det stress eller vitaminbrist som orsakat ditt håravfall och det märks som sagt 3 månader efter den perioden.

Svar: Hej fina du! Ja det är nu ca 4-5 månader sedan jag började äta "rätt".. så jag tror även jag att det är därför som jag börjat tappa hår. Men tusen tack för dina tips ska tänka på de! :)
Fadile Ibrahimi

3 O. :

Btw, stressa inte. Meditera en stund varje dag och använd rätt andningsteknik. Det hjälper mot stress och ditt hår kommer sluta falla av. Kolla upp dina värden på vårdcentralen också. Glöm inte det är bara hår, det kommer växa igen! Kram

Kommentera här: